Nieuws

 1. HofMarketing vanaf april van start met directeur Wilco de Jong

  Vanaf april gaat stichting HofMarketing van start, de zelfstandige marketingorganisatie die Hof van Twente beter op de kaart gaat zetten op het gebied van wonen, werken/ondernemen en recreëren. Citymarketeer Wilco de Jong is aangesteld om de profilering van Hof van Twente handen en voeten te geven.

 2. Geslaagde Extra Ledenvergadering VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Ledenvergadering op 22 februari jl. hebben de aanwezige leden unaniem het vertrouwen uitgesproken richting het bestuur van VVV Hof van Twente. Hiermee is de overstap naar HofMarketing definitief in gang gezet en worden binnenkort de promotiepakketten op de markt gebracht.

 3. Markelose wandelroute genomineerd

  De wandeling Twentse Wallen Markelo die is uitgezet door Truus Wijnen is genomineerd als 1 van de 15 wandelroutes in Nederland voor de verkiezing Mooiste Wandeling 2018.

 4. Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden feestelijk geopend

  De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt is op 8 december jl. op feestelijke wijze officieel geopend. Na een korte speech van Tom Jannink (voorzitter VVV) en Nico Bebseler (eigenaar Eko Twente) heeft burgemeester Ellen Nauta de openingshandeling verricht.

 5. Open dag Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden

  De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt wordt a.s. vrijdag 8 december feestelijk geopend. Om dit ook met jou te kunnen vieren, ben je van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 december a.s. Voor iedere betalende bezoeker ligt er een goodybag klaar!