De pedalen op!

In de Hof liggen vele kilometers goed begaanbare fietspaden voor je klaar om te ontdekken. Maak je eigen route met het Fietsnetwerk Twente (totaal 2.500 km). Of kies voor een pasklare route, zoals de populaire Zes kastelen Fietsroute Diepenheim.

De hele Hof van Twente met al zijn cultuur en natuurschoon in één dag leren kennen? Dat kan met de Hof van Twente Fietsroute. Maar wil je echt genieten van al het moois onderweg? Knip dan de route in tweeën en kies voor een overnachting in een van de vele gezellige hotels of op een camping.

In Markelo, Diepenheim, Goor en Delden wordt jaarlijks een fiets4daagse georganiseerd. Fiets eens één of meerdere dagen mee. Heb je geen stalen ros bij je? Niet getreurd, er zijn voldoende fietsverhuurbedrijven in de Hof.

Fietsevenementen in de Hof

Fietsverhuur en -verkoop

Lansink Fietsen

Peckedammerstraat 21a, 7478DE Diepenheim

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte (elektrische) fiets of wil je graag een (elektrische) fiets huren? Dan ben je bij Lansink Fietsen aan het juiste adres!

BikeShop Reiners

Voorstraat 11, 7471BX Goor

BikeShop Reiners is een begrip in Hof van Twente en omgeving als het om fietsen in alle soorten gaat.

Morsink Tweewielers

Mossendamsdwarsweg 2, 7472DB Goor

In de 2500 vierkante meter tellende showroom met twee verdiepingen tref je een grote collectie nieuwe en gebruikte fietsen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires.

Kant-en-klare fietsroutes op de kaart