Herberg De Kemper

Een gastvrij welkom bij Herberg De Kemper! Wil je smaakvol dineren of logeren in een authentieke boerenhoeve, temidden van prachtige natuur? Maar dan wel voorzien van alle luxe en comfort? Dan ben je bij Herberg de Kemper op het juiste adres!

Overnachten

Overnachten in een eeuwenoude boerenhoeve, middenin de Twentse natuur.Je kamer is gehuisvest in de eeuwenoude ‘Oale Schöppe’, tegenover de Herberg. Comfort staat bovendien hoog in het vaandel: de stortdouches, stoomcabines en doordachte kleurstellingen maken van elk verblijf een bijzondere belevenis.

’s Avonds ben je verzekerd van pure ontspanning en allesomvattende rust, terwijl de ochtenden worden gekenmerkt door een orkest van vogels. Een prettiger manier om wakker te worden is er eigenlijk niet!

Dineren

Eten in ambiance

Herberg De Kemper is in Markelo én daarbuiten een goede bekende. Al jarenlang wordt het restaurant druk bezocht door een gevarieerd publiek. Van natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers, Bourgondische levensgenieters, het is er voor elk wat wils. Of het nu gaat om een lekkere ouderwetse spekpannenkoek of de beroemde huisgerookte wilde zalm of forel, De Kemper staat garant voor vriendelijke gastvrijheid en betaalbare gezelligheid, temidden van het overrompelende Markelose natuurschoon.

Ambachtelijk én modern

Bij Herberg De Kemper worden gerechten op ambachtelijke manier voor je bereid. Met kruiden uit de eigen kruidentuin, en zelf bereide worsten, hammen en patés. Hou je van een goed stuk vlees, dan moet je de beroemde eenden- of duivenborst echt eens proberen. Ook visliefhebbers zitten goed: de huisgerookte wilde zalm en forel van De Kemper zijn beroemd in de hele regio!

Wildgerechten zijn een beproefde specialiteit. In het wildseizoen bieden jagers het geschoten wild dagelijks aan - verser kan het niet. Wat mag het voor je zijn? Ree, hert, wildzwijn, haas, fazant of houtduif? Een goed glas wijn erbij - da’s puur genieten.

Of bekijk de website www.herbergdekemper.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 21:00
woensdag 10:00 - 21:00
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 21:00
zondag 10:00 - 21:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Frans
  • Grill
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter