Chinees-Indisch Restaurant Hong Kong

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Je bent van harte welkom in dit sfeervolle restaurant in het centrum van Delden, waar je kunt genieten van de culinaire hoogstandjes van de bekende chef-kok Kei Shun Cheung, de eerste gediplomeerde gespecialiseerde Chinese kok van Twente.

Chinees Specialiteiten Restaurant Hong Kong is gelegen in het centrum van Delden, een stad met een bosrijk landschap in het prachtige Hof van Twente.

In 2000 deed Kei Shun Cheung voor het eerst mee met de tweejaarlijkse wereldkampioenschappen Chinese Keuken, die dat jaar in Japan werden gehouden, hij leverde een wereldprestatie met het behalen van de bronzen medaille. Twee jaar later deed hij opnieuw mee en behaalde de zilveren medaille in Maleisië. Sindsdien is hij benoemd tot International Judge for Cooking Competition.

Afhalen en catering zijn beide mogelijk.

Of bekijk de website hongkongdelden.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:30 - 22:00
woensdag 11:30 - 22:00
donderdag 11:30 - 22:00
vrijdag 11:30 - 22:00
zaterdag 11:30 - 22:00
zondag 11:30 - 22:00

Tijdens feestdagen geopend .
Op maandags gesloten m.u.v. feestdagen.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter