Café Spoolder

Vandaag geopend van
Vandaag 12:00 - 20:00
Adres
O.l. Vrouwestraat 2, 7497MA Bentelo

Café Spoolder

Bij Spoolder kun je altijd terecht voor een vers ijsje, een zomers terrasbezoek, een lekkere maaltijd, een gezellig avondje in het café of voor een compleet feest. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Spoolder de perfecte locatie!

Café
Middenin Bentelo is Café Spoolder te vinden. De sfeer is er altijd gezellig en het is een komen en gaan van jongeren, toeristen en sporters. De één komt een biertje drinken, de ander geniet van een verrassende lunch. Een groepje is aan het biljarten of kletst bij het ruime en zonnige terras. Alles is mogelijk.

Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd zoals live-muziek of een dj. Neem ook eens deel aan de pubquiz.

Eetsalon
De bekende patat en snacks staan natuurlijk op de kaart. Maar er is meer: verse en gezonde pistoletjes, wraps, salades en pasta's of een goed stukje vlees: schnitzel, biefstuk, kipdij sate.

De weekend special is iedere week verrassend en goed geprijsd! Voor nog geen € 10 heb je een complete maaltijd!

IJssalon
Geniet op het terras van een handijsje of een royale ijscoupe. Je kunt keizen uit zo'n 20 soorten vers schepijs van Paul Wilderink uit Haaksbergen. Iedere week is er een nieuwe smaak van de week. Ook softijs is te verkrijgen in verschillende variaties: als sundea met saus en toppings of als een kinderijsje in een mooi bakje met een verrassing!

Catering
De mogelijkheden zijn eindeloos: een hapjesbuffet, stampotbuffet, Hollands of Italiaans thema, of een eigen idee... Het kan allemaal! Neem vrijblijvend contact op.

Evenementen in Hof van Twente

Dansavond met de Band Wheels

Aanvang
Locatie
Café Spoolder, Bentelo

Gooi de heupjes los op zaterdagavond 25 januari tijdens de Dansavond met de Band Wheels. Een gezellige dansavond voor jong en oud!