Restaurant `t Hoogspel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het gezellige café restaurant van 't Hoogspel is sfeervol en rustiek ingericht. Hier kun je terecht voor een kopje koffie met een plak heerlijke Twentse krentewegge of voor een smakelijke lunch.

Het Hoogspel. Het café-restaurant op de hoge Esch van het prachtige landgoed Twickel. De uitspanning met haar rijke en fascinerende historie. Vele verhalen over gezelligheid, geluk en onvergetelijke feesten maar ook over tragische gebeurtenissen van lang geleden hebben zich hier afgespeeld. In 1890 werd de eerste steen van ‘t Hoogspel gelegd, hemelsbreed slechts een paar honderd meter verwijderd van kasteel Twickel.

Misschien vraag je jezelf af: ‘Waar staat de naam ’t Hoogspel eigenlijk voor?’ De meesten mensen leggen de klemtoon in de naam van onze uitspanning op de lettergreep ‘Hoog’ terwijl de nadruk juist moet liggen op ‘spel’. Dus: ’t Hoogspél. Tevens het adres voor buggy- rijden, keveruitje of een tocht op een elektrische scooter.

In de tuin van 't Hoogspel biedt een grote klassieke speeltuin eindeloos speelgenot voor jong en oud. Vanaf het terras heb je goed zicht op de speeltuin

Of bekijk de website www.hoogspel.com

contactinformatie

 

Bornsestraat 1
7495VL Ambt Delden

074-3761344

Tip je vrienden

facebook twitter