Pitch&Putt Twente | Escaperoom Twente

Pitch&Putt golf: sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar. Instructie vooraf en gebruik materiaal gratis. Laagdrempelig en uitdagend. Escaperoom: spannend en uitdagend vanaf 16 jaar. Ontsnap uit de kamer door oplossen van raadsels en puzzels waardoor codes gekraakt worden.

Pitch&Putt Twente in Diepenheim is een spannende 18 holes baan, gelegen in een mooie landelijke omgeving. De baan is geïntegreerd in het bestaande Twentse hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de "schöppe" (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij. Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht over de baan en de landelijke omgeving, dat is heerlijk nagenieten van een gespeelde ronde.

Sinds 2015 op deze locatie ook Escaperoom Twente.

Pitch&Putt is een moderne activiteit,iedereen kan het! Probeer het een keer, individueel, met collega's en vrienden of met een groep.

Voetgolf, een combinatie van voetbal en golf. Een gedeelte van de baan wordt omgebouwd voor Footgolf. Zeer uitdagend met alle aspecten zoals waterpartijen, glooiïngen en bunkers.

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. In Nederland sinds 2014 te spelen en nu al uitgegroeid tot de beste beleving die je als groep meemaakt.

Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…

Nieuw bij Pitch & Putt!
Nadat de 1e kamer, met het thema de Freules van Beckum, als spannend en zeer goed gewaardeerd wordt komen er 2 nieuwe Battle kamers: Brommers Kiek'n! Hier kun je als groepen tegelijk, naast elkaar, gaan battelen om de snelste tijd. Het is zelfs mogelijk om elkaars voortgang te zien en elkaar te beïnvloeden! De kamers zijn gereed in maart 2018.

Of bekijk de website www.pitch-putt-twente.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 19:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Indien bespeelbaar open tot zonsondergang.


voorzieningen

  • Actief
  • Ontmoeten
  • Sportief
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter