Stadscentrum het Parochiehuis

Deldens cultuurhuis

Adres
Langestraat 79, 7491AB Delden

Stadscentrum het Parochiehuis

Stadscentrum het Parochiehuis beschikt over zeven zalen, met elk een eigen karakter en specifieke gebruiksmogelijkheden. Twee van die ruimtes worden permanent ingezet als respectievelijk politiepost en jeugdhonk, voor de andere zalen geldt dat ze voor verhuur beschikbaar zijn.

Op de begane grond bevindt zich een drietal kleinere zalen die voor diverse vergader-, presentatie- en bewegingsdoeleinden worden gebruikt. De eerste verdieping herbergt de grote theaterzaal en een horecagelegenheid, een tweespan dat zich leent voor voorstellingen, presentaties en samenkomsten tot 200 personen. Op de tweede verdieping is een multifunctionele cursusruimte ingericht, met adequate ICT-opties.

Niemand mag iets te kort komen in een SBR-locatie en daarom beschikt het Stadscentrum over een lift en is het pand zo rolstoelvriendelijk mogelijk ingericht. Vervolgens geldt dat alle ondersteunende faciliteiten door Stadscentrum het Parochiehuis te verzorgen zijn, te denken valt aan een flip-over met stiften, een whiteboard, en audiovisuele of multimediale middelen. 'Last but not least' is het altijd en in iedere zaal mogelijk om uw gezelschap van koffie- of thee te voorzien.

Evenementen in Hof van Twente

De Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Als je cabaretliefhebber bent, dan mag je deze voorstelling niet missen! In de Cabaretpoel spelen vier aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers!

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

In hun nieuwste show trekken André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink met een Tukkerware Party langs de Twentse theaters. Het product: 3 Twentse goden die graag 'out of the Bokse' denken.

Pieter Jouke

Gloeiende plaat

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Pieter Jouke heeft zo een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtespinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol.

Nathalie Baartman

Breek (reprise)

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Twentse grande dame van het cabaret geniet landelijke faam, maar komt in het Stadscentrum thuis: eerder al speelde ze er een hilarische try-out van Breek, inmiddels is de voorstelling volmaakt en wegens succes in reprise.

Film: Trippel Trappel

Dierensinterklaas

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Op de vooravond van Sinterklaas brengt deze film je op een bijzondere manier in de ultieme stemming.

Lonneke Dort

Na de lieve vrede

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Lonneke Dort won in 2017 het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd met lovende recensies ontvangen: vilein, droogkomisch en het voelt helemaal echt wat ze doet.