Grand café `t Wapen van Markelo

Zonder twijfel, bij 't Wapen van Markelo kun je heerlijk lunchen, dineren of borrelen midden in het centrum van Markelo.

Lunchen
Overdag ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom voor een heerlijke lunch. De gerechten van de lunchkaart zijn tot 17.00 uur verkrijgbaar.

Dineren
Vanaf 17.00 uur kun je dineren in het sfeervolle restaurant of in de gezellige serre. In de zomermaanden kun je ook heerlijk buiten zitten op het mooie terras, waar je ‘s avonds nog urenlang goed kunt vertoeven bij de heaters.

Er worden verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, daarnaast wordt er rekening gehouden met vegetarische gasten en overige wensen, zoals bij een glutenallergie. Iedere maand staat er een heerlijk drie-gangenmenu op de kaart voor slechts € 25,00. Ook binnen dit menu is het mogelijk om aanpassingen te doen, zodat het aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

Catering
Ook buiten het restaurant Café ‘t Wapen van Markelo kun je gebruikmaken van de expertise en service. Graag verzorgen ze de catering op elke door jouw gewenste locatie. Diner, bedrijfsfeest of verjaardag, zakelijk of privé, geef jouw zorgen uit handen en laat de catering verzorgen.

Of bekijk de website www.wapenvanmarkelo.nl

Openingstijden

maandag 12:00 - 00:00
dinsdag 12:00 - 00:00
woensdag gesloten
donderdag 12:00 - 00:00
vrijdag 12:00 - 00:00
zaterdag 12:00 - 00:00
zondag 12:00 - 00:00

In de bouwvak vakantie ook op woensdag geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter