Irma's - Food, Drinks & Friends

Jong en oud kan bij Irma's - Food, Drinks & Friends terecht voor een kop koffie met gebak, ontbijt, lunch, diner in het restaurant of een bezoek aan het café.

Irma's - Food, Drinks & Friends
Irma's is een gezellig café met apart restaurant in het centrum van Diepenheim. Je kunt hier genieten van een kop koffie met gebak, een goed ontbijt, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Een high tea of high wine is ook mogelijk. Bekijk hier de menukaart.

Ontbijten
In het weekend kun je van 10 tot 11.30 uur de dag goed beginnen met een voortreffelijk ontbijt. In de maanden juli tot en met augustus kun je ook doordeweeks van 9 tot 11:30 bij Irma's terecht voor het ontbijtmenu. Er staat van alles op de kaart: hartige en zoete gerechten, bowls, smoothies en sappen. Er is voor ieder wat wils!

Terras
In de zomermaanden is het heerlijk toeven op het terras, rustig gelegen aan het plein. Je kunt hier in de zon of in de schaduw zitten. Mocht het wat frisser worden, gebruik dan de dekentjes die voor je klaar liggen.

Nieuw cocktailkaart
Bij Irma's kun je in de zomermaanden genieten van heerlijke cocktails op het terras. Voor de non-alcoholische cocktail liefhebbers staan er ook mocktails op de kaart! Dat wordt gegarandeerd genieten.

Feesten en partijen
Bij Irma’s kun je terecht voor verschillende feesten en partijen. Dit is mogelijk in het gezellige café of in het restaurant. Uiteraard is er van alles mogelijk qua hapjes (warm en/of koud), een uitgebreid buffet of voortreffelijke amusetour.

Of bekijk de website www.irmasdiepenheim.nl/

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:00
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter