High Tea in Hof van Twente

Wil je bijpraten met een vriendin? Of staat er een moeder-dochtermiddag op de agenda? Dan is een high tea zeer geschikt! Reserveer een high tea in Hof van Twente. En nee, het hoeft niet altijd met thee. Er zijn verschillende variaties mogelijk: koffie, wijn of bier kan ook!

High Tea in Hof van Twente

Genieten van een High Tea in Hof van Twente

Meer dan 60 soorten thee
Hét adres voor een high tea in Hof van Twente is de Hoestinkhof in Markelo. Een theehuis in Twentse stijl met een Engels tintje. Home made en vers, zoet maar ook hartig en keuze uit maar liefst 60 soorten thee! Natuurlijk staat er een standaard high tea op de kaart, maar ook de Afternoon tea of naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea zijn echte aanraders! Liever iets minder uitgebreid? En natuurlijk ben je ook alleen voor thee met gebak van harte welkom.

Niet alleen voor vrouwen
Je zult wel denken, zo'n high tea is echt iets voor vrouwen. Nee hoor! Er zijn allerlei variaties: met wijn, bier, fris of koffie. Als hier niet iets bij zit?!

Arrangementen
Ben je op zoek naar een uitje met familie, vriendinnen of collega's? Bij Hoeve de Zandbelt in Markelo kun je eerst met Alpaca's wandelen en daarna genieten van een luxe high tea. Of combineer eens een high tea met ballen. Na het bijkletsen onder het genot van al het lekkers, staat er een rondje klootschieten op het programma. Mag het nog iets actiever? Dan is raften op de Schipbeek bij Markelo een absolute aanrader. Informeer naar de mogelijkheden bij de Hoestinkhof in Markelo.

Nog meer locaties
Andere locaties waar ze een voortreffelijke high tea serveren zijn Buuf&Buur in Markelo, Grand Café de Zon in Goor en Gasterij 't Oaldershoes in het historische centrum van Delden.