High Tea in Hof van Twente

Wil je bijpraten met een vriendin? Of staat er een moeder-dochtermiddag op de agenda? Reserveer een high tea in Hof van Twente. Er zijn verschillende variaties mogelijk: met thee, koffie, wijn of bier.

High Tea in Hof van Twente

Genieten van een High Tea in Hof van Twente

Meer dan 60 soorten thee
Hét adres voor een high tea in Hof van Twente is toch wel de Hoestinkhof in Markelo. Een theehuis in Twentse stijl met een Engels tintje. Home made en vers, zoet maar ook hartig en keuze uit maar liefst 60 soorten thee! Natuurlijk staat er een standaard high tea op de kaart, maar ook de Afternoon tea of naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea zijn echte aanraders! Liever iets minder uitgebreid? Alleen voor thee met gebak ben je ook van harte welkom.

Niet alleen voor vrouwen
Je zult wel denken, zo'n high tea is echt iets voor vrouwen. Nee hoor! Er zijn allerlei variaties: met wijn, bier, fris of koffie. Als hier niet iets bij zit?!

Theetuin in Diepenheim
Van mei tot en met de herfstvakantie kun je in Diepenheim bij de T genieten van een huisgemaakte high tea. Bij goed weer zit je lekker buiten aan de rand van het bos en als het weer minder goed is, is er binnen voldoende ruimte.

Nog meer locaties
Andere locaties waar ze een voortreffelijke high tea serveren zijn Buuf&Buur in Markelo, Gasterij 't Oaldershoes in Delden en Koffie en theeschenkerij Erve de Wezel in Diepenheim.