Cafetaria's

 1. Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst

  Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst

  Adres
  Grotestraat 55, 7478AB Diepenheim

  U bent van harte welkom bij Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst in Diepenheim, waar sinds maart 2015 de nieuwe eigenaren Ronald en Natalie en een vakkundig en enthousiast team medewerkers u voorzien van een vers, lekker en kwalitatief hoogwaardig product.

 2. Eetsalon Leo's

  Eetsalon Leo's

  Adres
  Goorsestraat 11, 7496 AA Hengevelde

  Centraal gelegen tussenstop voor uw autorit, fiets- of wandeltocht ligt Eetsalon Leo's in Hengevelde. Dit dorpje is de perfecte uitvalsbasis om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken en dit allemaal op fietsafstand. Eetsalon Leo's is een plek voor jong en oud, een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 3. Kwalitaria Délifrance Delden

  Kwalitaria Délifrance Delden

  Adres
  Ressingplein 2, 7491XN Delden

  Op een unieke plek in hartje Delden vind je deze combinatie van Kwalitaria en Délifrance. Zowel binnen in het mooie restaurant als buiten op het geweldige terras kun je genieten van veel lekkers.

 4. Cafetaria Lenferink

  Cafetaria Lenferink

  Adres
  Langestraat 104, 7491AK Delden

  Geen zin om uren in de keuken te staan, maar wil je een snelle hap? Bij Cafetaria Lenferink vind je lekkere snacks, patat en als toetje een heerlijk ijsje.

 5. Cafetaria & IJssalon de Spieker

  Adres
  Grotestraat 6, 7475 AX Markelo

  Bij Cafetaria & IJssalon de Spieker kun je o.a. terecht voor overheerlijke koffie, luxe belegde broodjes, snacks en ambachtelijk (schep)ijs.