Herberg de Pot

Vandaag geopend van
Vandaag 16:00 - 00:00
Adres
Potdijk 9, 7475SL Markelo

Herberg de Pot

Aan de voet van de Herikerberg, langs de oude Hessenweg, de vroegere weg Deventer-Munster staat Herberg de Pot. U kunt hier terecht voor een kopje koffie in het authentieke café of het grote tuinterras. De kleine gasten kunnen zich eindeloos vermaken in de klassieke speeltuin.

Daarnaast is het de ideale locatie voor feesten, bruiloften, partijen, recepties, vergaderingen en bedrijfsuitjes in één van de drie sfeervolle zalen of in het naast gelegen weiland.

Café Al meer dan 150 jaar is het café hetzelfde gebleven. Een ouderwetse boerenkeuken waar letterdoeken en jachttaferelen aan de muur pronken, waar de sfeer van toen terug te vinden is.

Zalen De drie sfeervolle zalen, Cosy, Deel en Zaal de Pothoek, zijn dé ideale locatie voor al uw feesten, partijen, recepties, bijeenkomsten en evenementen in authentieke sfeer! Alle zalen bieden u de mogelijkheid tot zelfbediening.

Cosy Van oudsher ‘Cosy-Inn’, ook wel gezellige herberg. De cosy is oud-Hollands ingericht en biedt ruimte tot circa 60 personen. De accommodatie staat los van de herberg en is ’s zomers uit te breiden met een tuinterras.

Deel De sfeervolle Deel biedt ruimte tot circa 100 personen.

De Pothoek Sinds 2000 beschikt Herberg ‘De Pot’ over een derde zaal, zaal de Pothoek. De zaal biedt ruimte tot circa 250 personen, is voorzien van een ‘interne’ rookruimte en alleen op basis van zelfbediening te reserveren. Aan de achterzijde is een directe toegang tot de speeltuin. De zaal is ’s zomers uit te breiden met een verhard terras.

Evenementen in Hof van Twente

Swingen bij de Pot

Aanvang
Locatie
Herberg de Pot, Markelo

Dit jaar organiseert de Hofjazzband voor de 24e keer een optreden in Herberg de Pot te Markelo. Sinds 1995 is dit een jaarlijks terugkerende editie.

Creatieve Dag Markelo

Aanvang
Locatie
Herberg de Pot, Markelo

Op Tweede Pinksterdag staat Markelo weer in het teken van de Creatieve Dag aan de Potdijk. Een leuk dagje uit voor jong en oud!