1. 0/4
  '

  Doe-tips

  Speeltijd bij de vier leukste speeltuinen in Hof van Twente

  Geschreven door

  Lionne

  In Hof van Twente is het altijd speeltijd! Weer of geen weer, gegarandeerd veel speelplezier! Om het jou makkelijk te maken, vind je hieronder een aantal speeltuinen waarvan wij zeker weten dat jouw (klein)kinderen zich hier op en top kunnen vermaken!

 2. 4/4

  4.

  Spelen bij de noaber Erve Brooks

  Kinderen beleven de hele dag plezier bij Erve Brooks, net buiten Diepenheim. Terwijl zij ravotten, geniet jij op ons terras van eten en drinken met uitzicht op het landschap en de dieren. Binnen vermaken kleintjes zich in de hooiberg en oudere kinderen in een speelhoek met drie verdiepingen. Buiten zijn er een avonturenpad, blotevoetenpad, een airtrampoline, reuzenschommel, speelvijver, zand- en waterspeelplaats en boerderijdieren om te bewonderen. Voor het hele gezin plezier!

 3. 3/4

  3.

  Altijd speeltijd bij 't Höfke

  Binnen én buiten biedt deze speelplek eindeloos vermaak! De buitenruimte is voorzien van een ruime, omheinde speeltuin met trampolines, glijbanen, skelters, schommels, en nog veel meer, inclusief enkele vriendelijke boerderijdieren. Binnen vind je een heus speelparadijs met een luchtkussen, klim- en klautertoestellen, een ballenbad, verschillende spelletjes zoals tafelvoetbal, airhockey en sjoelen, en zelfs een discohoek.

  Kortom, een heerlijke plek om te spelen en plezier te maken!

 4. 2/4

  2.

  Spelen in de klassieke speeltuin van De Pot

  In deze geweldige speeltuin kunnen kinderen zich volledig uitleven! Er zijn tal van klassieke speeltoestellen om te ontdekken. Als (groot)ouders kun je ontspannen op het terras en tegelijkertijd een goed overzicht behouden terwijl de kleintjes zich volop vermaken.

 5. 1/4

  1.

  Wegdromen op 't Kukelnest

  Het Kukelnest, aan de rand van Goor, is een gezellige kinder- en speelboerderij. Kinderen kunnen hier urenlang plezier beleven in het splinternieuwe klimparcours, op skelters en fietsjes op de verkeersbaan, op diverse speeltoestellen, op het springkussen en zelfs bij de waterplaats. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan de levendige dieren, waarbij je enkele zelfs mag knuffelen!

Lionne

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Kerstmarkten in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne
 2. Doe-tips

  Winkelen in Hof van Twente. Ontdek hier de leukste winkels!

  Geschreven door Lionne
 3. Tradities

  Intochten Sinterklaas in Hof van Twente

 4. Doe-tips

  De Oale Roop over het koude platteland

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter