navigatie overslaan

Recept

Heerlijke Twentse Pasta salade

  • Leestijd 1 min
  • Gelezen 1286 keer
  • Geschreven door Lionne

Hoe lekker is dat? Pasta salade met ingredienten van Twentse bodem en het staat ook nog eens super snel op tafel!

Ingrediënten:
- 250 gram pasta van Keuper uit Hengevelde
- klein blikje wilde zalm of biologische tonijn
- 1 kleine ui fijn gesneden
- 1 kleine prei in ringetjes
- 1 appel in stukjes
- 1 ring ananas in stukjes
- zout / peper / kerriepoeder / ketjap
- boerenyoghurt / mayonaise

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, giet het af en laat het afkoelen.

Snijd de ui fijn, de prei in kleine ringetjes en de appel en ananas in stukjes.

Meng alles door elkaar en voeg naar smaak zout, peper, kerriepoeder en ketjap toe.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

Ingrediënten:
- 250 gram pasta van Keuper uit Hengevelde
- klein blikje wilde zalm of biologische tonijn
- 1 kleine ui fijn gesneden
- 1 kleine prei in ringetjes
- 1 appel in stukjes
- 1 ring ananas in stukjes
- zout / peper / kerriepoeder / ketjap
- boerenyoghurt / mayonaise↵

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, giet het af en laat het afkoelen.

Snijd de ui fijn, de prei in kleine ringetjes en de appel en ananas in stukjes.

Meng alles door elkaar en voeg naar smaak zout, peper, kerriepoeder en ketjap toe.

Wat vind je van dit recept?

Geschreven door Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.