Doe-tips

De beste tips voor het heerlijke avondje!

Geschreven door

Lionne

Leestijd 4 minuten 728 x bekeken

♪♪'t Heerlijk avondje is gekomen 't avondje van Sinterklaas...♪♪

Persoonlijke videoboodschappen

Digitale Sint
Digitale Sint
All-in-Media brengt Sinterklaas dit jaar digitaal bij jouw thuis of op het werk. Laat voor 2 december jouw gegevens achter op digitalesint.nl en je ontvangt voor 5 december de persoonlijke boodschap!

Wie zoet is krijgt lekkers

De lekkerste lekkernijen Wat is een heerlijk avondje zonder lekkernijen? De bakkers van Nollen in Hengevelde en Goor zijn flink aan het bakken geslagen. Er zijn verschillende pakketten samengesteld met gevuld speculaas, kruidnoten, chocoladeletters, een speculaasstaaf en nog veel meer. Gaat jouw voorkeur uit naar gebak? Ook dat kan: een Sinterklaas schnitt in de vorm van het boek of een unieke driptaart met decoratie. De lekkernijen zijn te verkrijgen in de winkels of online te bestellen.

Het plateau van Sinterklaas

Heerlijk avondje met gemak
Heerlijk avondje met gemak
Een heerlijk avondje met gemak met lekkernijen van de Hoestinkhof uit Markelo. Begin de avond zoet en sluit af met hapjes bij de borrel. niets ontbreekt: pepernoten scones, kruidnoten, rocky road fudge, walnotensalami, gerookte zalm en nog veel meer! Bekijk hier alle informatie. Bestel voor 2 december 17 uur via of 0547-361812. Afhalen kan op 4, 5 of 6 dec tussen 12 en 13 uur.

Het Sinterklaas weekend

Smullen! Bestel de goed gevulde vleesschaal bij Het Witte Paard in Delden. De schaal is gevuld met o.a. spareribs, saté, gebakken aardappelen en nog veel meer! Te bestellen vanaf 4 personen. Indien gewenst kun je er nog veel meer lekkers bij bestellen zoals stokbrood en sausjes. Bestellen kan via 074-3764055 van donderdag t/m maandag vanaf 12 uur. Afhalen kan tussen 16 en 20 uur.

Zie ginds komt de Giftbox van Sinterklaas

Geef een escaperoom cadeau Ben je op zoek naar een actief cadeautje? Kies dan voor de giftboxen van Pitch&Putt Twente in Diepenheim met een cadeaubon voor Pitch&Putt of Voetgolf. Daag je liever iemand uit? Dan is de Giftbox Escaperoom absoluut een goede keuze. Bepaal zelf het bedrag. Bel voor meer info naar 0547-351990.

Hoor wie belt daar kinderen?

Helaas kan de Sint dit jaar niet bij je thuis komen. Maar niet getreurd! Partyshop Twente in Diepenheim regelt dat de goedheiligman bij jou thuis kan komen via een livestream! Reserveren kan via 06-10016046 of online. De kosten zijn € 10. Wees er snel bij!

Sinterklaas kapoentje, ijstaart in je schoentje

De lekkerste ijstaart
De lekkerste ijstaart
Wat lekker! Deze Sinterklaas ijstaart (5 a 6 personen) van Bistro d'Olde Smidse! Bestellen kan via 0547-274491. De taartjes zijn ook te koop bij de Jumbo in Goor.  

Daar wordt aan de deur geklopt

Uit de Kunst Diepenheim
Uit de Kunst Diepenheim
Zin in een lekkere bittergarnituur? Bel dan naar Cafetaria Uit de Kunst in Diepenheim! Op zaterdag 5 december bezorgen zij tussen 19 en 23 uur in Diepenheim. Je hebt de keuze uit 25 stuks € 12,50, 50 stuks € 25 of 100 stuks € 45. Bel op tijd, vol is vol! Reserveren kan via 0547-352500.

De Poppe decemberbox

Wat lekker! De decemberbox van De Poppe in Markelo! Als voorgerecht voor twee personen of als heerlijke borrelplank voor meerdere personen, € 34,50. Vanaf nu verkrijgbaar. Bestel dezelfde dag voor 14 uur via 0547-361206.

De rozen van Museum Eungs Schöppe

Een hart van rozen voor jouw geliefde! Museum Eungs Schöppe in Markelo verkoopt linnen rozen in de vorm van een hart. Je krijgt nu zelfs 20% korting, dus wees er snel bij en haal jouw sinterklaascadeau!

Smakelijke geschenken van het Wapen van Delden

Wapen van Delden
Wapen van Delden
Bestel bij het Wapen van Delden jouw perfecte cadeau! Let op, 18+. Geef vier blondbiertjes of een fles lekkere limoncello. Bel naar 074-3761355 en geef jouw bestelling door.

Thuis dineren

Bestel een heerlijk diner! Afhalen of bezorgen in Goor, Markelo, Delden, Bentelo, Diepenheim en Hengevelde. Steun de lokalen ondernemers en kijk wat zij te bieden hebben. Bekijk hier het overzicht!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lionne

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Eropuit met de viervoeter

  Geschreven door Lionne
 2. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  Geschreven door Bertine
 3. Heerlijke Twentse Pasta salade

  Geschreven door Lionne
 4. Doe-tips

  Geocachen in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter