Minuutje Manuel

Andre Manuel: "In de herfst vertellen we elkaar sterke verhalen."

Geschreven door

Andre

Leestijd 1 minuten 5521 x bekeken

De herfst mag dan in een groot gedeelte van de wereld gelijk staan aan somberheid, neerslag en een depressie zo groot als de staatsschuld van de Verenigde Staten, in Twente doen we daar niet aan mee.

Bekijk de video
Bekijk video

Het is uiteindelijk niks anders dan een specifiek weertype en daar heeft de Tukker nu eenmaal weinig invloed op. En als de Tukker ergens geen invloed op heeft dan maakt hij zich daar ook niet druk over. Zo doen we in Twente ook niet aan relatietherapie. Wat we wel doen in de herfst is eikels zoeken. En die weer terug sturen naar de Randstad. Ook gaan we in de herfst massaal op bezoek gaan bij familie in Albergen. Want die hebben centrale verwarming. Die centrale verwarming is in Twente overigens niet heel erg centraal. Die zit gewoon aan de muur. In de herfst vertellen we elkaar sterke verhalen. Volgens onderzoekers zijn dat de roemruchte Twentse mythen en sagen. Volgens ons is het gewoon roddel en achterklap.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Andre

André Manuel is een Nederlands muzikant, cabaretier, acteur en columnist uit Twente. Door zijn publiek te confronteren met ernstige feiten laat hij zien waarom het leven voor hem de moeite waard is.

Meer verhalen uit Hof van Twente

  1. Columns

    Paasvuren in Hof van Twente, gezellig en warm!

    Geschreven door Evelyn
  2. Doe-tips

    De beste tips voor Pasen

    Geschreven door Lotte
  3. Doe-tips

    Sprookjespad Bentelo

    Geschreven door Lionne
  4. Doe-tips

    Traditie: kniepertjes bakken

    Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter