Doe-tips

Hof van Twente helpt

Geschreven door

Lionne

Leestijd 2 minuten 26 mrt 2020

Nu het sociale leven grotendeels stil is gelegd vanwege het corona virus, moeten we creatief zijn om elkaar te helpen. Hierdoor onstaan er bijzondere, mooie en soms ontroerende initiatieven in Hof van Twente.

Hier lees je over sociale initiatieven die zijn ontstaan naar aanleiding van het coronavirus en hoe je kunt helpen. Omdat wij deze initiatieven graag ondersteunen, vind je hier een overzicht. Samen staan we sterk!

Oproep
Mis je een initiatief? Laat het ons weten via of de chat op social media. Het artikel wordt continu bijgewerkt.

Foto's delen

Deel jouw mooiste foto's met anderen! Gebruik bij het delen op Instagram de #wijzijnhofvantwente. Geen Instagram en wil je wel meer mensen laten genieten van jouw kiekjes? Mail de foto's dan naar info@hofmarketing.nl, dan plaatsen wij ze op onze accounts.

Op berenjacht!

Ga op berenjacht in je eigen buurt! Volgens de richtlijnen mag je even naar buiten. Zorg er wel voor dat je alleen op stap gaat met je eigen gezinsleden, bewaar afstand van anderen die je tegenkomt en ga niet naar andere kernen toe maar blijf in je eigen buurt.

Overzicht Salut

Welzijnsorganisatie Salut in Hof van Twente heeft een overzicht gemaakt van diensten en initiatieven in Hof van Twente. Je vindt hier o.a. informatie over voedselpakketten, boodschappenuurtjes voor ouderen etc. Bekijk het overzicht hier.

Online bibliotheek

Kun je de deur niet uit? Speciaal voor iedereen die thuis moet blijven, ga naar de Bibliotheek online nu met extra luisterboeken! Ook vind je daar e-books en andere interessante informatie ook wel digitale bronnen genoemd.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lionne

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Glamping in de winter op Finspark Herikerberg

  Geschreven door Lionne
 2. Doe-tips

  Yuna en Fieke door kasteelrijk Hof van Twente op roadtrip

 3. Typisch Twents

  Toe aan een nieuw uitzicht dan dat van jouw collega? Zoom in op Twente!

 4. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  Geschreven door Mathias

Tip je vrienden

facebook twitter