Blog HofMarketing

Update corona: effect op activiteiten in Hof van Twente

Leestijd 2 minuten 143 x bekeken
Geschreven door

HofMarketing

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen en activiteiten in Nederland zijn tot 1 juni afgelast. Dit geldt ook voor de gemeente Hof van Twente. Wij werken de website en agenda constant bij. Laat je informeren via onze kanalen en die van individuele organisaties voor updates!

Update corona: Effect op activiteiten

De geldende maatregelen zijn verlengd t/m 28 april a.s. Waarbij geldt dat evenementen met vergunning tot 1 juni zijn verboden. Wil je de maatregelen van de Veiligheidsregio Twente en het RIVM nalezen, dat kan via deze link.

Alle horecagelegenheden hebben hun deuren moeten sluiten t/m 28 april. Eten bestellen en laten bezorgen kan vooralsnog wel. Bekijk hier het overzicht. De winkels in Hof van Twente blijven vooralsnog open en hanteren vaak wel aangepaste openingstijden.

Update organisaties

Veel organisaties treffen eigen maatregelen. Houd de kanalen van individuele organisaties in de gaten voor extra updates over hun eigen maatregelen. Deze website met o.a. de online agenda houden we ook constant bij.

Ontbreekt er iets in onze communicatie? Heeft jouw organisatie andere maatregelen? Of biedt jouw organisatie een bepaalde dienst of oplossing aan tijdens deze weken (zoals crowdfunding, cadeaubonnen, thuisbezorging etc.). Laat het ons weten via en wij zorgen ervoor dat deze informatie wordt aangevuld en/of gedeeld.

VVV Informatiepunten

De VVV Informatiepunten in Markelo en Diepenheim zijn gesloten. De VVV Informatiepunten in Delden en Goor zijn vooralsnog geopend door de ondernemer zelf; de Readshop Express en LekkerLeuk, waarvoor onze dank!

De backoffice werkt vanuit huis en is te bereiken via info@visithofvantwente.nl en (mobiele) telefoon.

Informatie voor ondernemers

De gemeente Hof van Twente heeft op hofvantwente.nl/corona informatie gebundeld, speciaal voor ondernemers met informatie over regelingen.

Samen alert

Al met al is het een bijzondere situatie waarin we niet weten wat ons te wachten staat. Bovenal hopen we dat iedereen gezond en fit blijft! En dat we met zijn allen verspreiding kunnen beperken.

Algemene informatie coronavirus

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op rivm.nl.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

HofMarketing

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Blog HofMarketing

  De beste tips voor Pasen

  Geschreven door HofMarketing
 2. Blog HofMarketing

  Koop in Hof van Twente

  Geschreven door HofMarketing
 3. Blog HofMarketing

  Sta stil bij 75 jaar vrijheid

  Geschreven door HofMarketing
 4. Blog HofMarketing

  Hof van Twente helpt

  Geschreven door HofMarketing

Tip je vrienden

facebook twitter