Aan de Stegge gebouw

Het is eigenlijk niet te missen, het bijzondere kantoorgebouw van de ADS Groep aan de rand van Goor. Het bedrijfsgebouw is gebouwd in de opvallende stijl van de beroemde Oostenrijkse architect Hundertwasser.

Bij het horen van de naam Hundertwasser denk je waarschijnlijk aan Wenen. Daar staat immers een beroemd en veelkleurig gebouw van de excentrieke architect en kunstenaar Hundertwasser. Maar ook in Goor is deze opzienbarende stijl te vinden. ADS Groep (Aan de Stegge) heeft het eigen bedrijfsgebouw op Bedrijvenpark Zenkeldamshoek uitgevoerd in deze stijl. Het gebouw is niet te missen door het opvallende kleurgebruik, de glooiende vormen en gebroken tegels.

Het gebouw is in ontworpen in samenwerking met architect Barend Scherpbier. Hij heeft zich, op verzoek van de gebroeders Aan de Stegge, laten inspireren door de stijl van Hundertwasser.

Als je goed kijkt, zie je ook elementen van het de excentrieke Catalaanse architect Gaudi terug in het ontwerp. De opvallende kleuren, grillige vormen en gebroken tegels zijn typische kenmerken die in het werk van beide grootmeester vaak terugkomen.

Bezichtigingen zijn niet meer mogelijk.

Of bekijk de website adsgroep.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidenparkeerplaats

Tip je vrienden

facebook twitter