Algemene voorwaarden webwinkel

In de webshop vind je o.a. Hof van Twente producten en leuke cadeauartikelen. Je koopt bij HofMarketing. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Contact
Heb je vragen over de producten in de webshop? Neem contact op via onderstaande gegevens.

HofMarketing
D.J. Bunschotenstraat 14
7471 CZ Goor

Kamer van Koophandel: 71261176
BTW-nummer: NL858640533B01

Vragen of opmerkingen?
E-mail: info@hofmarketing.nl
Tel: 074-3766444
visithofvantwente.nl

We doen ons uiterste best om jou juist te informeren, maar het kan voorkomen dat de informatie in onze webshop per ongeluk onjuist is. Zodra wij dat merken, zullen we de informatie verbeteren. Als er levertermijnen worden genoemd is dat een indicatie, het kan voorkomen dat jouw bestelling later of eerder aankomt.

Bestelling en jouw gegevens
Zodra je in onze webshop iets bestelt en de online bestelprocedure afrondt, heb je met ons een overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

De gegevens die je aan ons doorgeeft in de online bestelprocedure verwerken we conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en ons privacy statement.

Prijs
De geldende prijzen worden vermeld op de website. Onze prijzen zijn inclusief BTW en kunnen van tijd tot tijd wijzigen.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn niet bij de prijs van de producten inbegrepen en worden afzonderlijk vermeld en in rekening gebracht.

Korting
Heb je een actiecode ontvangen? Vul dan de actiecode in tijdens het bestelproces en je ontvangt de bijbehorende korting.

Betaling
Wanneer je iets koopt via onze webshop, kies je zelf in de webshop hoe je betaalt. Je kunt betalen via verschillende systemen waaronder iDEAL.

Beschadigd?
Is het geleverde product beschadigd? Laat het ons weten. Wij kunnen dan het product herstellen of vervangen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kan HofMarketing het door jou betaalde bedrag terug betalen. HofMarketing is niet aansprakelijk voor schade of gevolgschade. Aansprakelijkheid van HofMarketing is beperkt tot het bedrag van jouw bestelling.

Heb je je bedacht?
Heb je je bedacht en zie je af van de bestelling? Bij niet gebruik van het ontvangen product kun je binnen 14 dagen na ontvangst het product aan ons retourneren. Je maakt dan gebruik van het recht als consument op herroeping en gebruikt de wettelijke bedenktermijn. De kosten van verzending van retour betaal je zelf. Zodra wij het niet gebruikte product ontvangen, storten we het betaalde bedrag terug.

Klachten?
Je mag als consument rekenen op toepassing van het Nederlandse recht. We vinden het vervelend als je niet tevreden bent. Heb je klachten? Neem contact met ons op, dan proberen we samen een oplossing te bereiken. Je kunt ons bereiken via
E-mail: info@hofmarketing.nl
Tel: 074-3766444

Tip je vrienden

facebook twitter