In Doors Duo Lotte Grotholt en Niki de Vlaming

Het Viool duo Lotte Grotholt en Niki de Vlaming op het podium Oude Blasius in Delden. Zij spelen werken van grote componisten als Telemann, Mozart, Bach, Sibelius en Bartok. Maar ook van kleinere goden als De Vlaming, Ysaye en Knox.

Lotte Grotholt (1998) is een heel enthousiast, gedreven en ondernemend violiste en is artistiek leider van het IN DOORS Kamermuziekfestival in Diepenheim. Ze studeert momenteel voor haar masteropleiding in Duitsland. In 2020 behaalde zij haar bachelor diploma altviool aan het conservatorium van Amsterdam.

De Vlaming neemt regelmatig deel aan cursussen in het binnen- en buitenland, o.a. Het Orlando Festival in Limburg. Ze is naast klassiek vioolmuziek ook geïnteresseerd in andere stijlen. Zo houdt Niki houdt ook van jazz en neemt ze regelmatig deel aan cross-over projecten. Ze heeft jaren in de hiphopband Akwasi en pop/countryband Rob Dekay opgetreden.

Kaarten zijn te verkrijgen via NL 45 RABO 0317 6914 14 en bij de Read Shop Delden. Ook aan de kerkzaal op de avond van het concert, zaterdag 25 juni, vanaf 18:30 uur. Zie ook: www.cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl

Of bekijk de website cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

Leden € 8, niet-leden € 12. Vrije toegang voor jongeren t/m 16 jaar.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter