Kleurrijk in de Hof, de ontmoeting tussen de verschillende culturen!

Kleurrijk in de Hof is een evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoetingen tussen verschillende culturen centraal staat.

Kom zaterdag naar het Höfteplein in Goor om elkaar te ontmoeten bij Kleurrijk in de Hof!

Verhalen horen, gerechten proeven, fijne gesprekken aangaan en nieuwe culturen leren kennen, het kan allemaal in Hof van Twente. In deze gemeente wonen 35.000 unieke mensen met hun eigen gewoontes en cultuur. Van oer Hollands, Marokkaans, Oekraïens tot Soedanees. Het is tijd voor verbinding! Dit jaar doen voor het eerst ook een groep Oekraïners mee.

Jullie zijn uitgenodigd om invulling te geven aan de markt op het Hofplein. Denk aan een kookworkshop, live muziek, dans, kunsten op straat of spelletjes. Maar ook aan haar vlechten, een oude ambacht uitvoeren of een modeshow opvoeren met kleding uit allerlei landen.

Ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen zaterdag. Er zijn vrijwilligers die haren vlechten en gezichtjes schminken. Er wordt geknutseld en voorgelezen en er zijn leuke workshops. Zo laten de EHBO-ers zien hoe je zelf een verbandje aanlegt. Misschien komt ook de brandweer nog met een demonstratie. Er is een springkussen en een voetbalspel in een grote opblaasbare panna-kooi. Kortom, er is van alles te doen en een bezoekje is kosteloos.

kan tot uiterlijk 1 mei.

Zorg dat je erbij bent en doe mee. We ontmoeten je graag!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Gemeentehuis Hof van Twente

Adres
De Höfte 7, 7471DK Goor
Telefoon
0547-858585
Website
www.hofvantwente.nl/portaal.html

Tip je vrienden

facebook twitter