Midzomerfeesten Bentelo

De jaarlijkse Midzomerfeesten Bentelo zijn een begrip in de regio. Ook dit jaar staat het feest weer garant voor veel plezier voor jong en oud met de crazy car crash, muziek en kermis!

De Midzomerfeesten in Bentelo zijn in aantocht!

Donderdag 30 juni: De Midzomerfeesten gaan in 2022 op donderdagavond nog één keer van start met het Blau Weißen Fest, vanaf 20.00 uur. Dus: trek je Dirndl & Lederhose uit de kast, kom op tijd, grijp een paar Große Gläser Bier en proosten maar; op de start van onze zomerfeesten.

Meer info over het muziekprogramma volgt.

Vrijdag 1 juli VRIMIBO (Vrijdagmiddagborrel)Vanaf 16:00 uur.

Je komt thuis van je werk en hebt een zware dag, of misschien wel zware week achter de rug. Dan verdien je toch een lekkere koude tarwesmoothie of een druivensapje? En wat is er nou leuker dan dit samen met zoveel mogelijk vrienden, buren, familie en collega’s bij de Midzomerfeesten te doen?! Tijd voor de Vrijdagmiddag Borrel vanaf 16.00 uur!

thankgoditsfriday

MOOI WEER OP STRAAT Waar een DJ zijn platen mixt met een mengtafel, mixt MWOS hun muzikale cocktail met hun instrumenten. Boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen. Van hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten. Hun geheime ingrediënt? Swag. Ze begonnen op straat te spelen waar ze sindsdien nog altijd graag te vinden zijn. De heren trekken momenteel als professioneel tentafbrekers door het land!

swag

THE ROUSERS Fasten your seatbelts and get in the ROUSERcoaster! The ROUSERcoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Deze ride bestaat niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht. Holy shit what an experience!

SUPERZEROES De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes!

zeroesheroes

Zaterdag 2 juli: Bram Krikke ft. Stefan & Sean.

Bram, Stefan & Sean zijn ongekend populair. Met een gezamenlijke following van meer dan 1,6 miljoen volgers op Instagram kan Nederland niet meer om hen heen. En daarnaast won Bram Krikke begin dit jaar voor de derde keer de Zilveren RadioSter voor beste radiopresentator. Waar je ze van kunt kennen? Een van hun carnavalskrakers ‘Potentie‘, ‘Frikandel Speciaal‘ of ‘Kinderarm‘, een van hun hilarische YouTube series als ‘Kasteel Krikke’, ‘Bram vs. Stefan’ of ‘Bram uit de buurt’ en hun energieke shows. Een ding is zeker, deze mannen slopen ieder podium wat ze betreden!

potentie #frikandelspeciaal #kinderarm

CHRIS DELUXE Meet Chris Deluxe! Eén van de meest geboekte DJ’s uit Nederland. Zijn stijl is eclectic, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres als hip-hop, house, pop, moombahton en classics. Hij mixt alles moeiteloos aan elkaar.

Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations als Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn onder andere op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

mixperfectie

OUTSIDERS Bekend vanwege zijn unieke en explosieve ‘spinning style’ die altijd garant staat voor een adrenalineshock. Hij maakte onder andere de track ‘Flitsmeister’ met Jebroer en de remix van het nummer Reünie van Snelle!

DE PALOMA’S Luisteraars! De Paloma’s zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek.

ZANGER KAFKE Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Nederland. Van een uit de hand gelopen grap in 2017 van vier vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg in 2019. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.

STARKOO 2.0 Ik wil je, blijf mij me, houd van me, ga nooit meer weg. Wie kent de songtekst niet? Of één van de andere nummers. Laat me nu toch niet alleen. Een Nacht Alleen. Zo ver weg. Vrij Zijn. Dat ben jij. En vele vele andere feesthits worden moeiteloos meegezongen door jong en oud. Alberto is Starkoo 2.0!

DJ MARK VRIENS Als geen ander weet hij het feestje aan de gang te krijgen én te houden! De perfecte DJ voor de zaterdagavond. In de grote tent zie je hem een aantal keer op het podium.

huisdj

Zondag 3 juli: CRAZY CAR CRASH We zien jullie graag op zondag 3 juli 2022!

Zondags met Midzomerfeesten Bentelo. De Crazy Car Crash bestaat uit een Auto Rodeo en Banger Race.

ZONDAGMIDDAG VANAF 16.00 UUR Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud. #supersunday

A-FEVER – THE ULTIMATE ABBA TRIBUTE ABBA! Een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De wereldhits zijn 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A-Fever. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van A-Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van A-Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Je kunt stellen dat A-Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is! En die staan gewoon in Hengevelde op de zomerfeesten!

gimmegimmegimme

DAREDEVILS Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

everypartyneedsasuperhero

KRUZO Kruzo, een jonge feest god die geboren is met een frisse kop vol krullen, een shotje aan zijn mond en een grote dosis energie. Deze jonge Brabander balanceert tijdens zijn set tussen: compleet door het lint én smakelijk dansbaar. In een show gaat hij tot het uiterste en strooit hij met hitjes, meezingers, dampende beats en de hardste party-knallers.

vierendatikleef

LIVIN’ ROOM Naast hun ludieke woonkamer concept brengt deze semi-akoestische coverband vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel passie voor muziek, een ambachtelijk stukje muziek en super gezellige sfeer! Op het podium vind je onder andere vloerkleden, een grote open haard en schilderijen van hun grote helden zoals Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival.

KENNY DAN Deze vierkoppige country-rockband uit Twente noemt zichzelf Kenny Dan; een Amerikaanse verbastering van het Twentse ‘Ken ie den?’, oftewel ‘Ken je die?’ De heren hebben als kind de muziek van CCR, Tom Petty en Johnny Cash al grijs gedraaid en zijn er volledig van overtuigd dat deze invloeden nooit mogen verdwijnen.

Of bekijk de website www.midzomerfeesten.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Binnenkort start de voorverkoop voor zaterdag 2 juli 2022.

Locatie

Feestterrein

Adres
Bentelosestraat 42, 7497MP Bentelo
E-mail
Website
midzomerfeesten.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter