Snorrewind Indoor Eventing

Manege Snorrewind organiseert dit jaar de eerste Snorrewind Indoor Eventing. Deze wedstrijd is vrij inschrijfbaar voor landelijke ruiters op paard èn pony.

Bij deze spring- en crosswedstrijd staan in twee hallen zowel springhindernissen als hindernissen uit natuurlijke materialen opgesteld. Er wordt gesprongen over materialen uit bos en wei zoals bankjes, hekken, bomen, bielzen en tal van andere cross country obstakels.

Deze wedstrijd wordt extra spectaculair omdat de combinaties dit traject door twee hallen zullen rijden, waarbij in de doorgang tussen de hallen een tijdelijk indoor bospad gecreëerd is, waar de ruiters door zullen galopperen. De hele dag zullen zowel pony- als paardencombinaties aan start komen, waarbij gesprongen wordt over hindernissen tussen de 60 en 90 cm en de indoor terreinproef zo’n twintig hindernissen zal beslaan. De wedstrijd is in beide hallen goed te volgen.

Om tijdens het opwarmen niets van dit evenement te missen, is er vanaf de kantine direct zicht op hal één, maar kan er via een groot scherm ook live meegekeken worden in hal twee.

Een waar spektakel voor de toeschouwers.

Of bekijk de website www.snorrewind.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Manege Snorrewind

Adres
Borkeldweg 1, 7475RV Markelo
Telefoon
0547-361471
E-mail
Website
www.snorrewind.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter