Trio Lumaka

Ensemble Lumaka is een van de meest actieve kamermuziekensembles van Nederland en uniek in zijn harp-fluit-strijk-triobezetting en specifieke klankwereld. Hun inmiddels vijftienjarige carrière begon met het winnen van het Internationale Kamermuziekconcours

Trio Lumaka is een van de meest actieve kamermuziekensembles van Nederland en uniek qua bezetting en specifieke klankwereld. Fluitiste Jana Machalett, harpiste Miriam Overlach en cellist Charles Watt brengen het programma “Pohádka” (Vertellingen). Sprookjesachtige stukken van o.a. Leoš Janáček, Jacques Ibert en Maurice Ravel nemen de luisteraars mee in andere werelden. Soms nostalgisch, soms romantisch, dan weer exotisch.

Het ensemble treedt regelmatig op in de mooiste concertzalen van Nederland (waaronder de Kleine Zaal van het Concertgebouw, de Hermitage, Concertgebouw de Vereeniging) en op festivals (Grachtenfestival, Festival Classique, het 47th Istanbul Music Festival).

Foto:Trio Lumaka ©Sarah Wijzenbeek

Delden Klassiek 2022-2023.

Het concert is het tweede in het Delden Klassiek seizoen 2022-2023 met elf kamermuziekconcerten op topniveau op drie historische locaties in en rond Delden. Na twee concerten in Hoeve De Haar vinden in de Oude Blasiuskerk in Delden van oktober tot en met maart zes zondagmiddagconcerten plaats. De serie wordt eind maart afgesloten met drie avondconcerten in Kasteel Twickel met zijn onvergelijkbare ambiance en sfeer. Informatie over de concerten van Delden Klassiek is te vinden op www.deldenklassiek.nl.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/trio-lumaka-18-09-2022

Wanneer

Prijzen

  • € 26,00 Entreeprijs

Locatie

Boutique B&B Hoeve de Haar

Adres
Grote Looweg 4, 7495TL Ambt Delden
Telefoon
074-2502526
E-mail
Website
hoevedehaar.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter