Open Huis Laarschool

Op 27 maart zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, de voormalige Laarschool in Goor, hun deuren open voor iedereen.

Tijdens deze open dag kun je een kijkje nemen bij de ondernemers die zich hebben gevestigd in de voormalige Laarschool. Ze laten je graag hun producten en werkwijze zien.

Fotograaf
Barbara Trienen werkt als fotograaf zowel in opdracht als zelfstandig kunstenaar. Tijdens de open dag exposeert Barbara het werk uit de nieuwe serie ‘No Hero/Vulnerable power’ waarin ze de moderne femme fatale portretteert.

Interieurontwerp Studio
Esther van Sermond is het gezicht achter Follow by Esther. Met al je interieur hulpvragen kan je bij FOLLOW terecht. Voor het ontwerp, advies, styling, maatwerk en realisatie. Dit laat ze in haar studio zien. Tijdens de open dag kan je bij Follow by Esther een eigen trendy dienblad met accessoires samenstellen vanaf € 15,00 tot € 40,00.

Handgemaakte tassen
Diete Nab maakt unieke tassen waarvoor ze vaak gebruik maakt van leer, koeienhuid of gerecycled bont. Diete Nab kan desgewenst ook bont of leer van de klant zelf verwerken tot een tas met waardevolle herinneringen.

Schilderlessen en workshops
Onder de naam Studio Kunst & Co verzorgt Caroline Ophuis schilderworkshops. Dit doet ze zowel in de Laarschool als op locatie. Daarbij geeft ze ook lessen aan wekelijks terugkerende cursisten.

Yoga
Sinds 2020 is 'Yoga hier' in de Laarschool gevestigd. Marlous Brok geeft iedere werkdag een of meerdere lessen in verschillende vormen van yoga. Haar lessen zijn praktisch en altijd nuchter van aard. In het weekeinde zijn er regelmatig leuke workshops.

Kinder- en oudercoach
Judith de Potter is coach en werkt vooral met hoog gevoelige kinderen en jongeren en hun ouders. Tijdens het coachtraject ontdekken kinderen hun kwaliteiten en wat hoog gevoeligheid voor hen betekent. Ook biedt Judith workshops en lezingen aan leerkrachten, (gast-)ouders en pedagogisch medewerkers.

Goudsmid
Dieuwke Raats is goudsmid en werkt zowel in opdracht als aan haar eigen collectie. Haar sieraden zijn uniek en eigentijds. Dieuwke geeft ook cursussen en workshops in de Laarschool.

‘Op die manier kan ik mijn liefde voor het vak delen met anderen.’

Het open huis van de Laarschool is op 27 maart 2022 van 11:00 tot 16:00 uur. Ben je nieuwsgierig hoe de oude lagere school eruit ziet? Ook dan ben je van harte welkom!

Wanneer

  • -

Tip je vrienden

facebook twitter