Boekpresentatie: OPEN Marc de Reuver

Marc de Reuver is motorcrosser. Na deze carriere werd hij een succesvolle trainer. Een trainer die hij zelf ook goed had kunnen gebruiken. Schrijver Tim Gerth heeft een boek geschreven over Marc en vanavond vertellen de heren erover.

In het boek OPEN vertelt Marc alles over zijn carrière, waarom hij eeuwig talent wordt genoemd, ook de diepe dalen worden niet geschuwd. Het boek OPEN is een reconstructie van wat er gebeurt als je als talent nooit hebt hoeven te werken voor succes en hoe opeens alles tegenzit. Hoe ga je ermee om als je op jong leeftijd al veel geld verdiend en je eigenlijk niet weet hoe je daarmee om moet gaan. Wat als je grootste kracht ook je diepste valkuil kan zijn? Schrijver Tim Gerth is freelance sportjournalist en heeft het levensverhaal van Marc uitgeschreven. Je kunt Tim kennen van Motorsport.com en uitgaven van DPG Media en Red Bull Media.

Vanwege de grote belangstelling vindt de Boekpresentatie plaats bij Grand Café De Kroon in Markelo. Boekhandel Prins is de organisator van de presentatie.

Of bekijk de website www.boekhandelprins.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Voorverkoop

Locatie

De Kroon

Adres
Taets van Amerongenstraat 15, 7475BT Markelo
Telefoon
0547-740000
E-mail
Website
dekroonmarkelo.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter