Film: Minuscule en de mierenvallei (6+)

Volop vertier in de herfstvakantie! Vandaag draait bij Herberg de Pol in Diepenheim de leuke film Minuscule en de mierenvallei.

Ergens op een open plek ligt allerlei lekkers, achtergelaten na een gezellige picknick. Niet één maar twee groepen mieren, die niet elkaars vrienden zijn, willen al het lekkers voor zichzelf! Er ontstaat een strijd, die soms best even spannend is. In het midden van dit strijdgewoel gaat een jong lieveheersbeestje vriendschap sluiten met een zwarte mier en hem helpen zijn mierenheuvel te beschermen tegen de verschrikkelijke rode mieren. Hoe loopt dit af?

Over de Doe Mee Dagen Diepenheim
Drawing Centre Diepenheim, Herberg de Pol, Heimland en Basement Press Diepenheim bieden gezamenlijk een gevarieerd programma in de herfstvakantie onder de noemer ‘Doe Mee Dagen Diepenheim’.

Kinderen van zes tot twaalf jaar hoeven zich niet te vervelen. Er is van alles te doen in Diepenheim: ontdek de magie van het maken van een litho, leun achterover bij een familiefilm, ga aan de slag in een echte muziekstudio of teken mee in het Drawing Centre of in de tuinen van herman de vries!

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/doe-mee-dagen-minuscule-en-de-mierenvallei-6/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 4,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter