Film: The Father

Dinsdag 21 september is de film The Father te zien in Filmhuis Alleman, een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realitieit aan het verliezen is.

De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Zij beschouwt de hulp echter als noodzakelijk omdat ze zelf op het punt staat om met haar partner naar Parijs te verhuizen. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

Zijn verbluffende acteerpresentatie leverde Hopkins zijn tweede Oscar voor Beste Acteurs op. Florian Zeller won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario. Hij verfilmde zelf zijn gelauwerde toneelstuk dat, onder andere, op het West End en Broadway te zien was.

De film begint om 20 uur. De entree bedraag €7,50. Tickets kun je hier bestellen. De trailer is hier te bekijken.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/the-father/21-09-2021-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter