Nashville Night met Jennifer Newbank en Jordyn Mallory

Tijdens de voorstelling van Nashville Night met The greatest country stars krijgt het publiek de mooiste songs en grootste hits uit de rijke historie van de Country en Western te horen. Little Dolly Parton of ook wel Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory.

Een van de bekendste muziekstromingen uit de Amerikaanse staat Tennessee is toch wel Country music. Verschillende gevestigde namen maar ook zijn er nieuwe countrysterren: Dolly Parton, Shania Twain, Miranda Lambert, Carrie Underwood, Kelsea Ballerina, Lady Antebellum, Vince Gill en Rascal Flatts. Zij scoorde grote successen en hits. Deze komen natuurlijk allemaal langs tijdens The Nashville Night.

Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory zijn met hun live band de Leading Ladies deze avond. Een aaneenschakeling van songs uit het Country en Western tijdens The Nashville Night.

De muzikanten van Nashville Night geven je het gevoel dat je op een historische plek bent. Jordyn Mallory het talent uit Nashville is speciaal naar Nederland gekomen. Een avond vol Americana en Country tijdens Nashville Night. Meerstemmig gezongen met de mooiste klassiekers, ingetogen liedjes en natuurlijk stevige uptempo nummers. Denk aan hits als: Telescope, A life that’s good en I ain’t leaving without your love.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/nashville-night-jennifer-ewbank-en-jordyn-mallory/26-11-2021-20-30

Wanneer

Prijzen

  • € 24,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter