De Waanzinnige Boomhut (van 52 verdiepingen)

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk.

Nadat Sterrin in oktober veel kinderen blij wist te maken in De Reggehof en er iedere woensdag- en zondagmiddag door RH Cinema bioscoopfilms worden gedraaid, is het voorlopige hoogtepunt nu ook in zicht. Want met alle respect, maar weinig kan op tegen de shows van Meneer Monster, losjes gebaseerd op het boek De waanzinnige boomhut van 52 verdieping. Om ogen en oren bij af te likken, of zoiets dan.

De voorstelling is speciaal voor de fans van de boekenreeks! En voor ieder ander vanaf zeven jaar.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Voor kinderen een feest van herkenning, voor (groot)ouders een aaneenschakeling van verwondering en hunkering naar de tijd waarin ook bij hen de verbeelding nog grenzeloos was. Ga het met eigen ogen zien in De Reggehof op zaterdag 13 november vanaf 15:00 uur. Tickets kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar op www.reggehof.nl.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/de-waanzinnige-boomhut-van-52-verdiepingen/13-11-2021-15-00

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter