SLÄPSTICK - Try out

De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van Släpstick brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal”.

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep de feestelijke voorstelling ‘The roaring twenties’, een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek. In uw eigenste Reggehof bent u getuige en onderdeel van dit muziekspektakel: wees er op 6 november om 20:30, betaal slechts €22,50.

Onlangs heeft Släpstick in het Raaltense Hoftheater op het podium gestaan en de zaal ging op de kop. Släpstickis The roaring Twenties is nu typisch zo een voorstelling die zich op papier nauwelijks laat omschrijven, maar in de zaal des te meer teweeg brengt.

Het vijfkoppige gezelschap met wereldfaam toert deze maand door Twente en doet op 6 november De Reggehof aan. Goor en omstreken wordt uitgenodigd zich te vergapen aan variété 2.0

Släpstick toerde de afgelopen jaren niet alleen door Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. En dit op lachwekkend hoog niveau. De show werd omschreven als ‘variété’. Omdat ze door het internationale succes gesteund werden gingen ze in Nederland onder de nieuwe naam verder. Släpstick won veel prijzen waaronder ook internationale prijzen zoals Johan Kaartprijs, Comedy Award Moers en The Spirit Of The Fringe Award.

De Nederlandse pers is ook lyrisch. Zo omschreef de Volkskrant de show als “Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch" Trouw schreef: "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: släpstick. En wat doen ze dat magistraal,”.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/slapstick-try-out-288/06-11-2021-20-30

Wanneer

Prijzen

  • € 22,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter