Politiek in de Pol

Politiek in de Pol is een maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een groot succes, waar landelijk politici graag hun opwachting maken.

Met deze editie gaat het vijfde seizoen van Politiek in de Pol van start, dat vooral in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Henk Kamp en Ellen Nauta zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol.

Met ex-minister Henk Kamp bespreekt presentator Hans Verbeek de voortgang van de formatie in Den Haag en de positie van Mark Rutte. Burgemeester Ellen Nauta blikt terug op een bewogen jaar, dat niet alleen gekenmerkt werd door corona, maar ook door de hack van het computersysteem van de gemeente Hof van Twente. Naast de interviews is er muziek, de column van Paul Abels en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen waren onder anderen te gast: Pieter Omtzigt, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius, Hans Wiegel, Malik Azmani en Annie Schreijer-Pierik, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast.

In verband met de corona maatregelen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan hier.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter