Voorstelling: HAMLET

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september speelt theatergroep King's Men Shakespeare in de privétuin van Kasteel Twickel.

Toegankelijk, vol humor, met virtuoze dubbelrollen op een schitterende locatie. Op een energieke en hartveroverende wijze brengen de acteurs Shakespeares verhaal van de jonge prins Hamlet tot leven. Zij gebruiken een mix van Duits, Nederlands, Engels en beetje Twents.

De talenten smelten ineen tot een heldere vertelling die je misschien niet helemaal verstaat, maar altijd begrijpt! Deze eigenzinnig bewerking onder de krachtige regie van Silvia Andringa is een modern coming-of-age-verhaal geworden, hartverscheurend, intens en vol verrassende momenten.

Picknicken
Vooraf de voorstelling kun je picknicken in de tuinen van Twickel. Je kunt zelf een plekje uitzoeken om die te nuttigen. Extra consumpties zijn te koop aan de bar.

Kosten
De kosten zijn €65,- per persoon inclusief picknick. Rotary doneert de opbrengst aan Stichting EKIKO, elk kind een koffer. De stichting bekommert zich om kinderen die in de knel zitten. Elk kind dat niet meer thuis kan blijven, krijgt een koffer met eigen spullen. In een pleeggezin heeft het zo altijd iets van zichzelf. De stichting is opgericht in Delden en is actief in heel Overijssel.

Of bekijk de website kingsmen-openair.com/nl/agenda/

Wanneer

Prijzen

  • € 65,00 Entreeprijs

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter