Concert The Zoo: Merel Vercammen en Bernadeta Astari

Beluister de improvisaties en werken van o.a. Schubert, Holst en Villa- Lobos tijdens het concert van Merel Vercammen (viool) en Bernadeta Astari (sopraan).

Merel Vercammen is cum laude afgestudeerd aan het Londense Royal College f Music, winnares van de London Grand Prize Virtuoso Competition en solist in de vioolconcerten van o.a. Beethoven en Brahms. Ze heeft een interactieve voorstelling over muziek en het brein ontwikkeld, het nieuwe Mozart effect. Daarnaast houdt ze zich bezig met improvisatie. Merel Vercammen bespeelt een viool uit 1820 van de Italiaanse bouwer Andrea Postacchini, haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Bernadeta Astari is afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en won verschillende concoursen, w.o. de Jeugdprijs van het 49ste Internationaal Vocalistenconcours Den Bosch. Zij vertolkte rollen in muziektheaterproducties van o.a. de Nederlandse Reisopera. Als solist trad zij op met de Berliner Philharmoniker en het Nederlands Blazersensemble.

Het concert gaat over duo- improvaties die haar aan dieren deden denken met het acht musici het album The Zoo.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/merel-verkammen-en-maya-fridman-29-09-2021

Wanneer

Prijzen

  • € 26,00 Entreeprijs

* kaartprijs is inclusief €1,- servicekosten.

Locatie

Boutique B&B Hoeve de Haar

Adres
Grote Looweg 4, 7495TL Ambt Delden
Telefoon
074-2502526
E-mail
Website
hoevedehaar.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter