KRANG - Alice

In de voorstelling ALICE neemt Jongerentheater KRANG je mee op een spannende tocht door de knotsgekke wereld van Wonderland.

Dit jaar maakt Jongerentheater KRANG de voorstelling ALICE, een naar deze tijd vertaalde theaterbewerking van het klassieke verhaal Alice in Wonderland. In een spannende tocht wordt het publiek door meer dan 20 jongeren welkom geheten in de knotsgekke wereld van Wonderland.

Maak het deze zomer mee op 13, 14 en 15 augustus 2021 tijdens Heimland de zomer door!

ALICE is net dertien geworden. Haar benen, armen en gedachten schieten alle kanten op als woekerend onkruid! Ze droomt steeds weg in de klas, er zijn zoveel meer interessante dingen. Huiswerk maken gaat ook niet goed, ze zit liever te gamen. Als school contact opneemt met haar ouders gaat het snel. Alice moet ineens mee naar de dokter en naar een schoolpsycholoog. Iedereen lijkt iets over haar te weten, maar niemand vertelt haar wat er aan de hand is.

OK, als niemand het haar gaat uitleggen dan stopt ze gewoon met praten. Alice doet haar kamer op slot en duikt in haar nieuwe game Wonderland waar ze minder makkelijk uitkomt dan ze dacht. Totdat ze de doldwaze spelregels begint te snappen.

ALICE is een voorstelling over ‘uniek en bijzonder zijn’. Door haar ontmoetingen met hyperactieve konijnen, regels aan hun laars lappende koninginnen en katers die hun ledematen niet onder controle hebben, gaat Alice zich afvragen of datgene wat door sommige mensen een beperking wordt genoemd misschien weleens je superkracht zou kunnen zijn.

Of bekijk de website heimland.nl/project/alice

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 11,00 Entreeprijs

Kinderen tot 12 jaar: € 2.50

Locatie

oude campingterrein

Adres
Dr. C.A.J. Quantstraat 69, 7478 XA Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter