Streekmarkt Twente

Zaterdag 4 december is het weer zover: de Streekmarkt Twente. Een unieke markt met mooie producten van omliggende boerderijen. Slenter langs de kramen en proef van alles!

Wat is er lekkerder dan na een heerlijke winterwandeling rond het haardvuur te kruipen en te genieten van Twentse winterkost: boerenkool met echte boeren-rookworst, hutspot met klapstuk, humkessoep of erwtensoep, spruitjes met draadjesvlees of een plakje baklever met appel? Tijd voor echte stamppot en maaltijdsoep. Lekker lang sudderen, lekker lang genieten!

Onze kok Lucas adviseert speltpasta van Jan Keuper met pesto van boerenkool, geserveerd met walnoten, gedroogde peertjes en geroosterde knolselderij. Geef de knolselderij bij het serveren nog een caramelachtig laagje met honing. Een culinaire uitdaging!

Tijdens de markt van 4 december maakt Lucas overheerlijke Twentse wintersoep, in een heksenketel aan een driepoot. Iedereen mag proeven!

Maatregelen i.v.m. corona
Vanwege de corona zal de markt rondom afgesloten worden. De in-/uitgang van de streekmarkt is bij de pomp aan de Langestraat. Daar vindt ook de coronatoegangscontrole plaats.

Als iedereen zich aan de vastgestelde regels houdt, zoals bijvoorbeel de anderhalve meter afstand, wordt het toch weer een gezellige decembermarkt!

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerie├źn en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Rond de Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein, 7491AA Delden
E-mail
Website
www.streekmarkttwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter