Streekmarkt Twente

Zaterdag 6 november is het weer zover: de Streekmarkt Twente. Een unieke markt met mooie producten van omliggende boerderijen. Slenter langs de kramen en proef van alles!

Terug in de tijd, terug op de bekende plek, terug naar de authentieke sfeer. De streekmarkt Twente wordt zaterdag 6 november weer gehouden op het idyllische pleintje bij de Oude Blasius, midden in het centrum van Delden.

Met de verschillende feestdagen voor de boeg, is dit een mooi begin van enkele heel gezellige maanden. Bovendien bestaat de markt 12,5 jaar! Een reden om te vieren dat zoveel enthousiaste streekproducenten al die jaren gezorgd hebben voor heel veel mooie markten en dat zoveel trouwe bezoekers elke maand de pure producten op de streekmarkt komen kopen en vooral… genieten van de mooie verhalen.

De feestverlichting brandt, via Facebook wordt een rijk gevulde tas met streekproducten verloot en de Twentse jagers bieden het meest pure scharrelvlees aan: wild! Je mag natuurlijk proeven! Ook worden er voor het goede doel versgebakken oliebollen verkocht.

Over de Streekmarkt Twente
De markten in 2021 zijn als volgt gepland: 4 dec.

De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Rond de Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein, 7491AA Delden
E-mail
Website
www.streekmarkttwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter