Streekmarkt Twente

Zaterdag 3 juli is het weer zover: de Streekmarkt Twente. Een unieke markt met mooie producten van omliggende boerderijen. Slenter langs de kramen en proef van alles!

BOER-gondisch genieten
Ruik, proef en zie waarom streekproducten rechtstreeks van de boer of producent zo uniek zijn. Net als de kleine marktjes tijdens vakanties in Frankrijk is deze pure foodmarkt van streekproducten favoriet bij veel vaste bezoekers en toeristen. De diversiteit aan producten, de gezellige sfeer en de mooie verhalen maken het tot een leuk en vooral lekker uitje. Per seizoen variƫren de producten denk aan lamsvlees, zuivel, kaas, pasta meel, brood, vis, honing, kip, jam, bier, groente en fruit. Dit keer heeft Oold Bleank kersen uit eigen boomgaard. Sterrenkok Lucas maakt een keuze uit aanwezige streekproducten bereidt op de grill de lekkerste gerechtjes met eigen kruiden, overheerlijke peulvruchtensalade en nieuwe aardappeltjes uit de oven. Heerlijk voor een zomerse picknick op de weide.

Over de Streekmarkt Twente
De markten in 2021 zijn als volgt gepland: 7 aug, 4 sept, 2 okt, 6 nov, 4 dec. De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieƫn en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Streekmarkt Twente

Adres
Cramersweide, 7491AA Delden
E-mail
Website
www.streekmarkttwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter