Tuin van de maand in Markelo

De tuin van Jan en Dietje Boeschoten wordt beschouwd als een pareltje. Een inspiratiebron voor starters en ouderen, in de zomer is de tuin op zijn mooist.

De tuin is tot een mooi groot, uitbundig boeket geworden bestaande uit meest inheemse lievelingsplanten los 'geschikt' met veel Verbena Bonariensis en enkele eenjarigen. Bijen, insecten, vogels en wormen.

Het blijkt de dagelijkse routine te zijn van Jan en Dietje Boeschoten, waarvoor ze ook vele malen voor worden beloond. Ze willen graag een inspiratiebron voor starter of oudere zijn om zolang mogelijk de tuin te onderhouden. Zoals mooie muziek zal hij je blij maken en het gevoel geven dat je inspanning ertoe doet. Zo wordt er op kleine schaal bijgedragen aan een groene leefomgeving.

Openingstijden
Geopend op donderdag 17 juni, donderdag 8 juli en donderdag 5 augustus van 10 tot 16 uur. Daarnaast voor kleine groepen op afspraak.

Entree
Een kaartje kost €2,50 per persoon. Hierbij krijg je een bon om bij de buren op nummer 15 in de theetuin een heerlijk kopje koffie of thee te drinken.

Of bekijk de website www.tuinenstichting.nl/tuin-van-de-maand/

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Jan en Dietje Boeschoten

Adres
Grotestraat 13, 7475 AZ Markelo
Telefoon
0547-370643
E-mail
Website
www.tuinenstichting.nl/tuin-van-de-maand/

Tip je vrienden

facebook twitter