Concert: Landgoed Nieuw Kagelink

Deze zomer worden er weer de OUT DOORS concertserie vanuit het IN DOORS chambers music festival georganiseerd. Tijdens deze serie krijgen jonge topmusici een podium aangeboden.

De concerten worden georganiseerd in de tuinen van verschillende landgoederen in Twente. De top van jonge Nederlandse musici worden hiervoor uitgenodigd en zij kunnen haast niet wachten om weer te mogen spelen! Om het feest compleet te maken wordt er tijdens het concert een culinair hapje en een drankje geserveerd.

Landgoed Nieuw Kagelink
Op zondag 15 augustus vindt het OUT DOOR concert plaats op Landgoed Nieuw Kagelink met Nina Rompa Trio: Nina Rompa (jazz zang), Gijs Idema (jazz gitaar) & Mo van der Does (jazz klarinet). Het concert begint om 15 uur en duurt een uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 1 juni. Er zijn per concert een beperkt aantal tickets beschikbaar, dit kunnen er later meer worden. Dus wees er snel bij!

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten, dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook vindt er voor aanvang een gezondheidscheck plaats. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten.

Een kaart kost € 25, dit is inclusief hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gekocht, ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn hier te koop of telefonisch via +31(0)639815751.

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter