Concert: Landgoed Weldam

Deze zomer worden er weer de OUT DOORS concertserie vanuit het IN DOORS chambers music festival georganiseerd. Tijdens deze serie krijgen jonge topmusici een podium aangeboden.

De concerten worden georganiseerd in de tuinen van verschillende landgoederen in Twente. De top van jonge Nederlandse musici worden hiervoor uitgenodigd en zij kunnen haast niet wachten om weer te mogen spelen! Om het feest compleet te maken wordt er tijdens het concert een culinair hapje en een drankje geserveerd.

Concert op landgoed Weldam
Op zondag 20 juni vindt het OUT DOOR concert plaats op Landgoed Weldam met Ana Balestra (klassiek zang) en Neelke Stremler (klassiek gitaar). Het concert begint om 15 uur en duurt een uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 1 juni. Er zijn per concert een beperkt aantal tickets beschikbaar, dit kunnen er later meer worden. Dus wees er snel bij!

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten, dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook vindt er voor aanvang een gezondheidscheck plaats. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten.

Een kaart kost € 25, dit is inclusief hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gekocht, ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn hier te koop of telefonisch via +31(0)639815751.

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Locatie

Landgoed Weldam

Adres
Weldammerlaan 5, 7475MN Markelo
Telefoon
0547-272647
Website
weldam.nl/nederlands/beginpagina.html

Tip je vrienden

facebook twitter