Lente Heerlijckheid

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: van 18 t/m 20 juni vindt Lente Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen.

Kom alvast in feestelijke stemming tijdens de sfeervolle buitenfair Lente Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel en de geur en kleuren van de lente beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.

Laat je inspireren en struin over de ruim opgezette fair. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en winterse wintermode: het past allemaal op Lente Heerlijckheid. Daarnaast zijn ook het park en de tuinen van Kasteel Warmelo geopend, zodat ook de bekende jaarlijkse zandsculpturen bezocht kunnen worden.

Of bekijk de website www.lenteheerlijckheid.nl

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 10,00 Voorverkoop

Online early bird tickets: 10,- / Aan de kassa: volwassenen: 12,50
Online tickets kinderen 7 t/m 14 jaar: 5,- / Aan de kassa: 5,-
Combi-tickets online: inclusief park, tuinen en zandsculpturen Kasteel Warmelo: 16,-, kids 7,50 en kinderen tot 6 gratis.

Locatie

Landgoed Warmelo

Adres
Stedeke 11, 7478RV Diepenheim
Telefoon
0547-352547
E-mail
Website
www.kasteelwarmelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter