Het grote Mad Science Theaterfeest

Mad Science Nederland bestaat vijftien jaar en ze pakken uit met hun grootste en meest energieke show ooit!

Het lijkt wel of de professoren van Mad Science helemaal gek zijn geworden! In deze kindervoorstelling vol energie wordt je door Mad Science getrakteerd op de meest spectaculaire en het leukste uit de wereld van de wetenschap.

Mad Science bestaat 15 jaar en de professor moet daarvoor een groot feest organiseren. Maar het lijstje waarop alles stond wat hij moest doen voor het feest is in rook op gegaan. Samen met de assistent en de professor ga jij als bezoeker helpen om een formule te zoeken om het coolste feest te geven! Hierbij moet je denken aan de uitnodiging te versturen, liedjes zingen, trakteren, welke muziek, kaarsjes uitblazen. Kortom alles wat er bij een feestje komt kijken! Gaat het allemaal als nog lukken om het een knalfeest te laten worden? Wie weet, maar knallen doet het sowieso.

Het grote Mad Science Theaterfeest
Jaarlijks brengen meer dan 200 professoren een bezoek aan 300.000 kinderen op diverse scholen om ze in aanraking te laten komen met het leukste van techniek en wetenschap. Mad Science doet kinderen verbazen, daagt ze uit én maakt ze slimmer. Dit deden ze al op scholen, maar nu komen ze dus ook naar het theater.

De theatervoorstelling is ontstaan ter ere van het 15-jarig bestaan van Mad Science en is vanwege het daverende succes van afgelopen seizoen nu verlengd en te zien bij Theater De Reggehof in Goor.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/mad-science-het-grote-mad-science-theaterfeest-276/20-03-2022

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Prijs exclusief éénmalige boekingskosten.

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter