GEANNULEERD CONTRAPUNT - Sjoerd Buisman

Plastische gebeurtenissen in de natuur is het centrale punt in Sjoerd Buisman's werk. Hij laat zich in zijn werk inspireren door de natuur.

Sjoerd Buisman is één van de eerste kunstenaars die bij Kunstvereniging Diepenheim exposeerde. De solotentoonstelling, contrapunt, biedt een vernieuwende kijk op het werk van Buisman. Als bioloog bestudeert Buisman bomen, planten en bladeren. Kijken naar de groeiwijze, processen en patronen was voor Buisman erg interessant. Hij bedacht zelf experimenten om te kijken wat er gebeurde als je planten in een andere omstandigheid liet groeien. Hij deed dit met grote kennis van zaken.

Tijdens zijn solotentoonstelling toont hij beelden van allerlei natuurlijke materialen, zoals brons en staal. En van vormen zoals takken, stammen en stengels. Wat zo bijzonder is aan zijn werk is dat hij er een eigen natuur mee creëert. De rondleiding wordt verzorgd door kunstenaar Lotje de Lussanet.

Om de coronamaatrdegelen in acht te nemen is er een maximum aantal bezoekers van 15 personen en is van te voren aanmelden verplicht.

Aanmelden kan tot 24 december via info@kunstvereniging.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen
  • gratis Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.drawingcentre.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter