Delden Klassiek | Katona Twins

Delden Klassiek presenteert een prachtig programma in Hoeve de Haar. Op dinsdag 29 september spelen de fenomenale Katona Twins hun programma ‘Music from the Movies’.

De Daily Telegraph prijst de Katona Twins als ‘het bekendste gitaar duo van de klassieke wereld’, maar Peter en Zoltán Katona verplaatsen zich moeiteloos van strikt klassiek naar meer populaire muziekgenres. Vanuit hun liefde voor alle soorten van gitaarmuziek combineren ze op onnavolgbare wijze klassieke-, flamenco- en fingerpicktechnieken met de energieke podiumpresentatie van leadgitaristen.

Het brede repertoire van het duo strekt zich uit van Bach tot de tangomuziek van Piazolla en van pop-, rock- en jazzstandards tot hun eigen composities. Ze hebben over de hele wereld gereisd en veroverden onder meer in steden als New York, Londen, Tokio, Moskou, Peking, Wenen en Hongkong stormachtig een breed publiek. In het najaar van 2020 verschijnt hun tiende CD.

Programma Katona Twins in Hoeve de Haar
In Hoeve de Haar staat ‘Music from the Movies’ op het programma, met werken van Bernstein, Mancini, Morricone, Piazolla en Tedesco. In verband met de corona-maatregelen is er geen pauze tijdens het concert.

Let op: kaarten voor het concert zijn in verband met de corona-maatregelen alleen online te bestellen via de website van Delden Klassiek: deldenklassiek.nl.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/katona-twins-29-09-2020

Wanneer

Prijzen

  • € 26,00 Entreeprijs

€ 23,- voor vrienden van Twickel/abonnementhouders Delden Klassiek.

Locatie

Boutique B&B Hoeve de Haar

Adres
Grote Looweg 4, 7495TL Ambt Delden
Telefoon
074-2502526
E-mail
Website
hoevedehaar.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter