(AFGELAST) Daan Boom - De Tweede

Daan Boom, de multi-getalenteerde nieuwerwetse variétéartiest komt terug met zijn tweede cabaretvoorstelling De Tweede (die aanvankelijk GUAPPA MI BANG BANG zou heten).

Boom deed in De Eerste al grootse beloftes over zijn tweede voorstelling. Want net als met pannenkoeken, kinderen en seks is de eerste nooit de beste. De lat wordt dus nog hoger gelegd dan hij al lag.

Over Daan Boom

Net als zijn voorganger is De Tweede een knotsgekke, veelzijdige, muzikale voorstelling. Maar Boom doet ook iets nieuws, wat hij nooit eerder heeft gedurfd: hij stelt zich kwetsbaar op. Daan Boom is dertiger geworden. Het speelkwartier is voorbij. Vanaf je dertigste ben je volwassen; huisje, boompje, beestje. Maar wat als je nog steeds met tandpastavlekken aankomt op een belangrijke afspraak? Als je moeder nog steeds eten langsbrengt omdat je te beroerd bent om te koken? En wat als je juist dán grote tegenslagen te verduren krijgt?

Het is tijd voor Boom om kleur te bekennen: Hoe gaat hij om met tegenslagen? Hoe zorgt Boom ervoor dat hij kan blijven doen wat hij leuk vindt? En, minstens even belangrijk: Hoe word Boom een succesvol schlagerzanger?

Met kinderlijk plezier neemt Daan Boom het publiek mee in een swingende zoektocht naar rust en volwassenheid. Is het cabaret, variété of gewoonweg entertainment? Who cares? Het is een absolute must see.

Waar kan je Daan Boom van kennen?

Je kunt Daan Boom kennen van het programma Streetlab. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Verder was Daan te zien in Maestro, presenteert hij het KRO-NCRV kinderprogramma Betreden Op Eigen Risico op NPO 3. Ook maakte hij de docu-serie KELDERKLASSE 15, over zijn (waanzinnig slechte) voetbalteam.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Stadscentrum het Parochiehuis

Adres
Langestraat 79, 7491AB Delden
Telefoon
074-3767663
E-mail
Website
www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter