Herfstfiets4daagse Hof van Twente

Al voor de 28e keer kun je van maandag 18 tot en met donderdag 21 oktober deelnemen aan de Hof van Twente Fiets4daagse. Fiets ook een of meerdere dagen mee en geniet van de natuur in de herfst!

Elke dag wordt er een route uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. De routes zijn uitstekend bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf De Reggehof in Goor. De schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken.

Diverse routes
Je kunt dus kiezen uit drie afstanden: 35, 50 of 70 km. Het unieke routesysteem geeft je onderweg de mogelijkheid te kiezen welke afstand die dag het beste bij je past. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om even af te stappen. Geniet van de mooie natuur, bezoek een museum of plof neer op een terras. Tijdens de vierdaagse fiets je onder andere over de Sallandse Heuvelrug, doorde Twickelse bossen en het stedeke Diepenheim met haar kastelen.

Gezellige terugkomst
Met uitzondering van de maandag is er elke dag bij terugkomst een live optreden van muzikanten uit de streek. De Reggehof biedt een scala aan drankjes en hapjes na de mooie fietstocht. Ook de Goorse Horeca heeft tal van betaalbare mogelijkheden.

Muzikaal onthaal
Op zondag 17 oktober is er alvast een klein voorproefje. Van 14.00 tot 17.00 uur is er een muzikaal onthaal. Fiets de benen alvast los met een route van 25 km. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de vierdaagse tussen 16.00 en 17.00 uur. Heb je je al ingeschreven? Dan ligt je startbewijs ook al voor je klaar.

Prijs en inschrijven
Deelname voor vier dagen kost € 11,50 per persoon. Bij voorinschrijving via de website fietsvierdaagse.eu is dat € 10.

Covid 19
Mochten er nog regels zijn inzake het Covid 19 dan houden wij ons met ons allen aan de nodige protocollen.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

Of bekijk de website www.fietsvierdaagse.eu

Wanneer

  • 18 okt - 21 okt 2021
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 11,50 Deelnameprijs

Deelname voor vier dagen kost € 11,50 per persoon. Bij voorinschrijving via de website fietsvierdaagse.eu is dat € 10.

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter